CURSUSSEN

De KSK’80 geeft cursussen voor beginners. Deze vinden in het voor- en naseizoen plaats, in de maanden juni t/m augustus wordt geen les gegeven.
Bij onze vereniging kunnen de volgende opleidingen gevolgd worden zoals:

Blijkt er niet voldoende belangstelling te zijn, dan gaat een cursus niet door. Lesgeld dat eventueel al is afgerekend wordt dan terugbetaald. Kijk voor meer informatie over de cursussen bij de Agenda.
Wie als gevorderde lessen wil volgen, kan terecht bij beroepskunstenaars in de regio. Een aantal daarvan is aangesloten bij Fluxus.

X

KINDERCURSUS

Iedere woensdagmiddag van half twee tot drie uur is er voor kinderen een cursus tekenen.
De cursus wordt gegeven van begin oktober tot eind maart.

Er wordt met o.a. plakkaatverf, aquarelverf, tekenpotloden, houtskool, kleurpotloden en viltstiften gewerkt. De leeftijd is van 6/7 jaar tot en met 12 jaar en het kost €5,- per maand.


We leren de kinderen wat algemene teken -en schildertechnieken en elke week doen we wel wat anders. Een aantal schilderijen wordt tijdens de Paasexpositie opgehangen, zodat je werk door veel mensen bekeken kan worden.
De Docenten zijn lid van de KSK’80 en hebben voldoende ervaring met een bepaalde techniek om starters op weg te kunnen helpen. Een cursuspakket omvat 6 lesavonden (meestal op woensdag) en deelname kost € 45,- voor leden en € 55,- voor niet leden. Bij de lessen zijn gebruik van het atelier en koffie of thee inbegrepen. Materiaal voor een cursus moet door deelnemers zelf worden aangeschaft. Vooraf wordt advies gegeven over wat moet worden gekocht.